Categories
art opportunities Sketchbook

A Paper / A Day

De nieuwe editie van A Paper / A Day: dé online tekenchallenge starts 1 oktober til 31 oktober. 31 dagen, 31 curatoren, 31 favorieten. Meedoen (elke dag of af en toe) doe je dit jaar simpelweg door je tekening op Instagram te taggen met #apaperaday20. Alvast een blik werpen op een deel van curatoren? Ontdek ze via deze link op onze website: https://bit.ly/2DG6d27

The new edition of A Paper / A Day: the online drawing challenge starts 1st October and runs until October 31st. 31 days, 31 curators, 31 favorites. You can participate (every day or occasionally) this year simply by tagging your drawing on Instagram with #apaperaday20.

XYZ
Land Forms
Red Line Day
Les rayons ci-dessus

The 1st 4 days of October in my sketchbook #apaperaday20 #instachallenge #kunstwerkt @miketedder